Meest gebruikte Candy Crush Cheats

Bij deze een artikel op Participatieportal.nl  over de meestgebruikte en dus de populairste Candy Crush Cheats op dit moment.  Ik ga er geen doekjes om heen winden dat ik zelf een fervente Candy Crusher ben.  Het is een goed spel dat vaak wordt bijgewerkt en je dus altijd vooruit kunt komen.  Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen die me irriteren,  en op de meeste heb ik een oplossing gevonden in de vorm van Candy Crush Cheats.

Wat is er irritant aan Candy Crush Saga?

Het meest irritante aan Candy Crush Saga is toch wel dat je steeds levens nodig hebt.   Als je een beetje vaak Candy Crush levels speelt achter elkaar,  dan moet je op een gegeven moment levens kopen of verdienen via Facebook door levens aan je vrienden te vragen.  Als je dit niet doet, moet je een tijdje wachten (meestal 20 minuten, maar dat loopt steeds op),  voordat je weer levens van het spel zelf krijgt.  Dat is irritant, omdat je net warm aan het lopen bent en nog een paar levels wilt doen, en opeens heb je levens nodig of anders mag je niet verder spelen.

Een ander punt dat best wel irritant is, is dat als je een bepaalde hoofdstuk hebt afgerond.  Dus stel dat je de draak van limonade hebt vorozien door ongeveer 35 levels gespeeld te hebben, dan kun je pas aan het volgende hoofdstuk beginnen als je of je vrienden op Facebook uitnodigt,  of betaalt in de App Store,  of 3 extra levels speelt.  Nou ja,  drie extra levels spelen, daar zijn we niet vies van. Dat doe ik dan,  en wanneer je 1 van de 3 levels af hebt, moet je ineens weer 24 uur wachten voordat je de volgende level mag spelen.  Dat betekent dus dat je in totaal 3 dagen of meer moet wachten, voordat je naar de volgende hoofdstuk mag. Dat is irritant. Geloof me!

Wat me ook heel boos kan maken, is als ik een level aan het spelen ben en vervolgens heb ik nog 3 zetten over en ik heb er 5 nodig.  Dan haal ik een hele level waar ik misschien 18 of 20 minuten mee bezig ben niet, omdat ik net 2 stappen te kort kom. Dat betekent dat je weer die hele level van meet af aan opnieuw moet spelen. En dat is frustrerend, en daarom biedt Candy Crush Saga, of beter gezegd King.com, jou de mogelijkheid om 5 lollihamers en 5 extra zetten te kunenn kopen voor 89 cent per keer.   Dat kan in de tientallen euro’s oplopen, als je een echte Candy Crush Fan bent.   Dat is best irritant en het zou handig zijn als daarvoor een makkelijke cheat is (en die is er ook, lees verder!).

Hoe los je deze irritante problemen in Candy Crush op?

Dit is ook meteen de conclusie.  Om deze irritante problemen in Candy Crush  op te lossen,  is het handig om te beseffen dat er Candy Crush Cheats zijn en die kun je gewoon downloaden op http://candycrushsaga-cheats.nl, veruit de beste Candy Crush Cheat website die ik ken en ik raad hem je ook van harte aan.  Ze zijn momenteel gratis en worden regelmatig geupdated, dus doe daar je voordeel mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>